Dramatik och tandglugg!

Herregud vilken dramatik vi haft ikväll, den yngsta hade en tand som var så lös att den just så pass hängde i en skinnflik. Eftersom jag var så fjantigt rädd för att han skulle tappa den i sömnen och svälja ner den så var vi ju tvungna att få den att lossna innan han gick och la sig! Det blev en långdragen historia, varje gång tanden såg ut att ge upp så var den lille tvungen att springa och titta i spegeln, dvs en gång i minuten... Till slut tyckte han nästan att det inte skulle vara så farligt om tandfen skulle få förflytta sig ända ner i magen för att hämta tanden, så less var han. Men skam den som ger sig, nu ligger tanden där i tandkistan och väntar på att magiskt bli utbytt mot en tia!

Det ligger en medvetslös karl på soffan också, någon fe därute som känner för att byta ut honom mot en hunka? Inte? Suck! Trots att jag har satt på tv.n så högt att grannarna först bankade hål i väggen, och sen i ren desperation flyttade, så vaknar han inte.. det gör mig irriterad! Vi ska ju nämligen åka bort tidigt imorgon och inte en pinal är packad, jag har inte en aning vad vi ska ha med.. (förutom mina kläder då) Jag måste läsa en jävligt tråkig vetenskaplig artikel på engelska och göra en sammanfattning innan jag lägger mig och samtidigt tvätta, hänga, vika, stryka och så vidare.. så just nu är jag mer än måttligt irriterad. Till sitt försvar har han jobbat natt och förmodligen sovit dåligt eller inget alls under dan men det är knappt förmildrande just nu.

Näe, bara bita ihop och göra det jag ska. SUCK!!!!

Föll över denna tidigare idag och den passar mig just nu:


Vilken början på veckan!!

Som sagt, veckan började onekligen bra. Jag slirade in på skolan i god tid, i alla fall med fem minuter till godo, så jag passade på att köpa en mugg dyrt kaffe i cafeterian och sen slinka in till allas livlina, Ewa på Campus, för att kolla mitt tentaresultat. HALLELUJA!!!! Jag hade spikat den, 21 p av 21 möjliga!!!

Fy vilken:



PLUGGHÄST!! =)  (bilden lånad från http://marie.rosell.info/

Men skönt var det i vilket fall som helst!! Jag som nästan trodde att jag skulle bli underkänd.. det är bara förståeligt om man vet vilket trollmongo vi hade som lärare i den där kursen, 70 % av klassen kuggade på den ordinarie tentan. Den gången hade jag ETT ynka poäng från godkänd och det kändes förstås förjävligt! Nu tycker jag att det inte gör så mycket längre, nu har jag VG istället! =)

Så var det med den här veckan.. nu vet jag ju en sak: det kan endast bli värre!

Bara lägga sig under täcket och förlika sig med att det inte blir bättre än så här, trots att veckan bara har börjat...

(Veckans Pessimist) ;-)

Lugnet mellan två kurser..

Det är verkligen skönt!!! Nu kan man känna att livet leker, det finns inga krav och allt får komma som det vill.. i hela TVÅ dagar. För på måndag drar nästa kurs igång och när jag såg schemat kändes det som att vi ska gå kurs i helvetet. Vi har en enda vecka där vi faktiskt är lediga en dag, det ska vara grupparbete, kvalitativa samtal, hemtenta OCH salstenta.

Fy *¤¨/@**%¤ -> som det hette i fantomen..

Nåja, nåt roligt ska man ha också, student eller inte... (läs: fattig eller.. fattig) så jag hade bokat tid hos frissan för att fixa skabben i pälsen längst upp på kroppen. Så här var det och blev det:

Före:


Under tiden:



Lite extra hårstrån:




Och slutligen, EFTER: (fast taskig kvalla på bilden, tyvärr)





Det var en hel hög med pengar det, fast jag är faktiskt nöjd med resultatet!! Det enda som är lite läskigt är att ha nån annans hår på sig men jag vänjer mig mer och mer.. dessutom trasslar det ganska mycket! Men jag ska inte klaga, det är ju lättare att göra en snygg frisyr utan att spara ut en tofs i ett halvår innan man klipper sig! =)

Natti natti, nu ska jag försöka sova lite! =)

Skrivångest!!

Jodå, det är därför jag inte har tid att skriva här... jag är nämligen TVUNGEN att skriva en rapport som delvis ska vara min egen och delvis ett grupparbete. Så idag har vi skrivit ihop en av de gemensamma bitarna, håll nu i er:

"Implementering av en tänkbar problemlösning samt konsekvensanalys av densamma."

Är det inte lite vackert så säg? Kan även upplevas lite skrämmande... iaf tyckte jag det när jag inte var insyltad i plugg som jag är nu.. =)

Nåja, här sitter jag nu, dricker vatten och äter apelsin och försöker skriva klart något smart om "en skola för alla". Eller om det nu är "alla för en skola".  För den som vet att jag pluggat innan och till vad så är det uppenbart att det är ett ämne som känns både lätt och svårt. Lätt för att jag liksom varit där- lämnat det... och så svårt för att jag känner mig så uttömd på ämnet. Jag är helt enkelt inte så sugen på att leta material och skriva om det. IGEN! * suck suck *

Jag lovar trevligare saker på bloggen senare ikväll, jag ska lägga upp bilder på den senaste förnyelsen!! Var hos frissan i torsdags och kom på den roliga idén att ta före och efter-bilder! =D

Återkommer efter lite skrivande! (för samvetets skull förstås)

Januari, årets fattigaste och jävligaste månad!!

Så himla trist med januari, julen har dragit förbi med stormfart och nyåret har passerat som ett ångestfyllt trauma och det hela har mynnat ut i just JANUARI! Fy fan, jag har inga pengar och det vette tusan när jag får  några heller eftersom csn strular som vanligt.... Blääää!!!

Dessutom ska vi ju åka på bröllop om cirka två veckor, ett förmodligen alldeles fantastiskt vinterbröllop med utomhusvigsel och hela köret.. det bli en hel weekend i Härjedalen så det borde bli himla skoj!! MEN, förstå min ångest.. jag skulle behöva ett kontokort som någon laddat med 50 000 kronor så jag kunde köpa nya kläder, nytt hår, fastare bröst och kanske ett par nya skor.... Jag är förmodligen den enda tjejen härifrån så jag har rätt kassa förutsättningar att ha minsta lilla "rätt". O M G så läskigt det känns. :S

Det är ju självklart att om jag skulle ta på mig värsta skoteroverallen så skulle dom stå där i sina äkta minkpälsar med bollar, tjafs och lull-lull och titta på mig med förakt i blicken... mina Reima-handskar skulle krypa tillbaks på trådrullen i skammens skugga från deras Louis Vitton-handskar med tillhörande kuvertväska och extra-super-bling-mobilfodral. Jag får ha en rejäl spade fasttejpad på ena benet så jag snabbt kan gräva en grop!!

Skulle jag då ha nåt lite med (enligt mig) flärdfullt så har förmodligen dom andra gästerna hyrt overall med medföljande hund-mössa modell pistvakt, naturligtvis med tillhörande Ockelbo 500... Herrejävlar, vad har jag gett mig in på????

Nåja, nu ska jag regrediera lite och se drömkåken från 1994, helt perfekt, då var jag ju bara sådär en fjorton, femton år och hade inga riktiga bekymmer! =)

Pöss och kram!!

RSS 2.0